Akikre büszkék lehetünk a 2020-2021. tanévben

A rendhagyó tanév ellenére idén is sok szép eredmény született a Szigethalmi Széchenyi István Általános Iskolában. A tanévet 68 tanuló jeles és 68 tanuló kitűnő eredménnyel zárta. A Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ díjazta a kiváló tanulmányi munkát végző diákokat és a kiemelkedő szakmai munkát végző pedagógusokat. Elismerő oklevelet vehettek át Farkas Mila 4.a, Burom Máté 8.c és Zentai Dániel 8.b osztályos tanulók, továbbá Domokos Ilona tanítónő és Csvóricsné Csernyi Marianna tanárnő.

A Szigethalmi Gyermekek Mosolyáért Alapítvány idén is ösztöndíjjal támogatta a kimagasló tanulmányi eredményt elérő diákokat. Az Év tanulója díjat Mitiner Dominik 4.a, Zambelisz Fruzsina 4.b, Debreceni Dominika 8.c és Mars Anna Luca 8.a  osztályos tanulók nyerték el. Az Év közösségi díjas tanulója Biró Krisztina 8.b és Litomiczky Enikő 8.b osztályos tanulók lettek. Lelkiismeretes pedagógiai és sokrétű közöségi munkájáért az Év tanára díjat idén Szabó-Bognár Orsolya tanítónő kapta.

Az „Akire névadónk is büszke lenne” díjat minden tanévben olyan alsó és felső tagozatos tanuló kapja, aki éveken át kitűnő tanulmányi eredménnyel, példamutató magatartással, kimagasló versenyeredményekkel, aktív közösségi munkával rendelkezik. Az idei tanévben Csermely Mihály 4.b és Mizsei Boglárka 8.c osztályos tanulók nyerték el a díjat.

Példaértékű, nagy hivatástudattal végzett pedagógiai munkája elismeréseként Mermeze Klára igazgatóhelyettes asszony Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ Kiváló Pedagógus díjban és Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült.

Gratulálunk a díjazottaknak! Büszkék vagyunk arra, hogy öregbítették iskolánk jó hírnevét!

                                                                                                                                                                                Wéber Adrienn

                                                                                                                                                                              intézményvezető